Loading...

Filemaker

Učinite vaš posao lakim, brzim i jednostavnim uz najmodernije baze podataka napravljene na platformi

Filemaker PRO  

Napravite aplikacije po meri samo za vaš posao

FileMaker PRO je jednostavno moćan softver koji se koristi za pravljenje aplikacija po meri koje rade savršeno preko mnoštva platformi kao što su iPad, i Phone, Windows, Mac i na svim internet pretraživačima.

Brzo i profesionalno izrađujemo aplikacije po meri kako bismo izašli u susret jedinstvenim, i promenljivim, potrebama vašeg poslovanja. Za inspiraciju, pogledajte primer našeg rešenja za upravljanje kontaktima, inventarom, sadržajem i mnogim drugim.

Počnite brzo – Izaberite  profesionalno dizajnirano rešenje koje je već u ponudi kod nas, kojim možete da upravljate vašim kontaktima, inventarom, projektima, doznakama, resursima i šire.

Unesite već postojeće podatke – Unesite vaše podatke u FileMaker PRO, uključujući .CSV, Tab, XML, ODBC i Majkrosoft Excel tabele.

Prilagodite program sebi – Uz ekspertizu naših profesionalnih developera, prilagodite svaki program svojim potrebama. Sve šta zamislite, FileMaker može da ispuni.

Preuzmite ugrađene alate za izveštavanje – Inkorporirajte u svoj program lako razumljiv alat koji olakšava slanje izveštaja, šarenih tabela, i izvršnih alata sa samo nekoliko klikova. Sačuvajte vaše podatke u popularnih Excel i PDF formatima, pripremljenim za čuvanje i slanje.

Delite sa vašim timom – Napravite aplikacije po meri koje rade savršeno na svim platformama i učinite da ceo vaš tim, gde god bio, vidi svoje zadatke, podatke i napretke u poslovanju.

Integracija sa drugim programima – Delite i sarađujte sa podacima drugih aplikacija kao što su SQL Server, Oracle, MySQL, PostgreSQL, i IBM DB2 programima.