prezentacija

INOVACIJA BEZ KOMPLIKACIJA!

Dobrodošli na DATABAZE web prezentaciju. Zahavljujemo Vam se što ste odvojili vreme da pročitate šta je to što naš tim nudi. Ovo je prvi korak na putu ka unapređivanju vašeg poslovanja, a DATABAZE tim će se potruditi da Vam omogući svu potrebnu podršku i da Vam odgovori na sva Vaša pitanja.

Ko smo mi?

Databaze Beograd je tim IT strucnjaka koji se bave razvojem aplikacija baziranih na Filemaker platformi. Svaki član tima je sertifikovan za obavljanje ovog posla, a iza sebe imamo 7 godina iskustva u radu sa klijentima iz svih delova sveta kao i iz raličitih sfera industrije i poslovanja.
Partneri smo kompanije „Softouch Technologies Ltd“  iz Irske, koja proizvodi JobPro poslovni softver. Ovo nam omogućava da ponudimo softver na regionalnom tržištu uz tehničku podršku pod uslovima prilagođenim tržištu.

Šta je JOB PRO i kako može da mi pomogne?

JobPro Central je softver zasnovan na modernoj tehnologiji, može se koristiti na svim platformama, prilagođavati specifičnim uslovima poslovanja i omogućiti vašem timu lakši i efikasniji rad. Job Pro može da Vam pomogne u bilo kom od sledećih slučajeva:

-Bavite se prometom roba i usluga ali složenost poslovanja počinje da prevazilazi očekivani opseg.
-Excel više nije dovoljan…
-Razmišljate o najboljem načinu da unapredite posao uvođenjem odgovarajućeg poslovnog softvera kao što su SAP ili JobPro.
-Imate dobar tim koji bi zarađivao bolje ako bi mogao da radi brže i organizovanije.

Korisnički interfejs postoji i na SRPSKOM jeziku, a dokumentacija (kao što su: ponude, predračuni, fakture i sl.) može da se šalje klijentima na više jezika.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Javite nam se da zakažete BESPLATNE jednočasovne konsultacije i dobijete PROBNU VERZIJU sa punom funkcionalnošću koju možete koristiti 45 dana, takođe potpuno besplatno.
Dodatne informacije: 067/7611986
E-mail: dalibor.shtark86@gmail.com

VAŽNI LINKOVI

Preporučujemo da, pre razgovora sa nama, proučite cene: https://jobprocentral.com/filemaker-jobpro-pricing/

„Softouch Technologies Ltd“ je obezbedio i preko 90 video tutorijala putem kojih se možete detaljno informisati o brojnim specifičnostima softvera: https://jobprocentral.com/filemaker-video-tutorials/

Primer cena i troškova možete pregledati i preuzeti ovde: Cene i troškovi

DATABAZE TIM VAS OČEKUJE!

U naš softver za logistiku, JobPro Central uloženo je preko 20 godina iskustva i desetine hiljada sati razvoja kako bi se ugradila funkcionalnost koja je potrebna firmama koje se bave kupovinom, transportom, čuvanjem, prodajom i preprodajom različitih roba. Najveća prednost ovog softvera u odnosu na druge slične je što je baziran na platformi FileMaker Pro (Rapid Application Development platforma) tako da se može lako nadograditi prema specifikacijama korisnika. To nam mogućava izuzetan stepen prilagodljivosti na sve sitne razlike koje mogu biti ključne za rad specifične kompanije.

Uz demonstraciju i instalaciju celokupne platforme (po sistemu ključ u ruke), organizujemo i kompletnu obuku osoblja i IT stručnjaka za rad sa različitim modulima. Svaka naša aplikacija može se administrirati do određene mere, ili u potpunosti od strane obučenog osoblja. Ukoliko klijent nema nekoga u firmi ko bi se mogao baviti administracijom sistema ili se ukaže potreba za asistencijom stručnjaka, imamo na raspolaganju različite pristupačne pakete podrške a možemo da sprovedemo i kompletnu obuku vašeg IT šampiona za rad na našoj platformi uključujući i obuku za polaganje oficijelnog testa (test je na engleskom i može se polagati u Beogradu).

Ukoliko imate do 3 korisnika na jednoj lokaciji, možete koristiti i deliti platformu na vašim kompjuterima unutar kancelarije. Za više od 3 korisnika platforma podrazumeva server na kome je instaliran FileMaker server software sa jedne strane i obilje različitih korisničkih platformi sa druge. Aplikacijama koje su instalirane na serveru možete pristupiti pomoću softvera za desktop računare ili za iOS ili putem web browsera. Osim bazične instalacije mnogi klijenti traže različiti stepen integracije sa drugim platformama kao što su web stranice na kojima prodaju robu, računovodstveni softver u kome su navikli da rade, serveri za slanje epošte i sms poruka ili slično... Sve ove integracije su predviđene i moguće sa našim aplikacijama ukoliko atraktivni klijent pokaže potrebu i spremnost da unapredi svoju platformu.

sr_RSСрпски језик
en_USEnglish sr_RSСрпски језик