prezentacija

PRIJAVI SE DANAS I SAZNAJ KAKO MOŽEŠ DA UNAPREDIŠ SVOJE POSLOVANJE UZ POMOĆ JOB PRO PLATFORME!

 

OSTAVI NAM SVOJU EMAIL ADRESU U POLJU ISPOD:

MI ĆEMO TE KONTAKTIRATI DA ZAKAŽEMO INTERNET PREZENTACIJU U TRAJANJU OD 20 MINUTA + 10 MINUTA ZA PITANJA, GDE ĆEMO PREDSTAVITI ŠTA SVE JOB PRO MOŽE DA URADI ZA TVOJ POSAO. BIĆE TO PAMETNO ULOŽENIH POLA SATA!

NAKON SAŽETE PREZENTACIJE, MOŽEŠ DOBITI PUN DEMO I BESPLATNU PROBU APLIKACIJE U TRAJANJU OD JEDNOG MESECA.

AKO ŽELIŠ, MOŽEŠ DA NAS KONTAKTIRAŠ DIREKTNO PUTEM TELEFONA ILI EMAILOM:

OFFICE: 069 377 77 37
EMAIL: ADMIN@DATABAZE.RS

DATABAZE TIM TE OČEKUJE!

 

U naš softver za logistiku, JobPro Central uloženo je preko 20 godina iskustva i desetine hiljada sati razvoja kako bi se ugradila funkcionalnost koja je potrebna firmama koje se bave kupovinom, transportom, čuvanjem, prodajom i preprodajom različitih roba. Najveća prednost ovog softvera u odnosu na druge slične je što je baziran na platformi FileMaker Pro (Rapid Application Development platforma) tako da se može lako nadograditi prema specifikacijama korisnika. To nam mogućava izuzetan stepen prilagodljivosti na sve sitne razlike koje mogu biti ključne za rad specifične kompanije.

Uz demonstraciju i instalaciju celokupne platforme (po sistemu ključ u ruke), organizujemo i kompletnu obuku osoblja i IT stručnjaka za rad sa različitim modulima. Svaka naša aplikacija može se administrirati do određene mere, ili u potpunosti od strane obučenog osoblja. Ukoliko klijent nema nekoga u firmi ko bi se mogao baviti administracijom sistema ili se ukaže potreba za asistencijom stručnjaka, imamo na raspolaganju različite pristupačne pakete podrške a možemo da sprovedemo i kompletnu obuku vašeg IT šampiona za rad na našoj platformi uključujući i obuku za polaganje oficijelnog testa (test je na engleskom i može se polagati u Beogradu).

Ukoliko imate do 3 korisnika na jednoj lokaciji, možete koristiti i deliti platformu na vašim kompjuterima unutar kancelarije. Za više od 3 korisnika platforma podrazumeva server na kome je instaliran FileMaker server software sa jedne strane i obilje različitih korisničkih platformi sa druge. Aplikacijama koje su instalirane na serveru možete pristupiti pomoću softvera za desktop računare ili za iOS ili putem web browsera. Osim bazične instalacije mnogi klijenti traže različiti stepen integracije sa drugim platformama kao što su web stranice na kojima prodaju robu, računovodstveni softver u kome su navikli da rade, serveri za slanje epošte i sms poruka ili slično... Sve ove integracije su predviđene i moguće sa našim aplikacijama ukoliko atraktivni klijent pokaže potrebu i spremnost da unapredi svoju platformu.

sr_RSСрпски језик
en_USEnglish sr_RSСрпски језик