SOFTVER PO MERI

Proizvodnja i kostumizacija baza podataka i poslovnog softvera po meri.

Učinite vaš posao lakim, brzim i jednostavnim uz najmodernije baze podataka napravljene na platformi

Filemaker PRO

 

Napravite aplikacije po meri samo za vaš posao

FileMaker PRO je jednostavno moćan softver koji se koristi za pravljenje aplikacija po meri koje rade savršeno preko mnoštva platformi kao što su iPad, i Phone, Windows, Mek i na svim internet pretraživačima.

Brzo i profesionalno izrađujemo aplikacije po meri kako bismo izašli u susret jedinstvenim, i promenljivim, potrebama vašeg poslovanja. Za inspiraciju, pogledajte primere naših rešenja za upravljanje kontaktima, inventarom, sadržajem i mnogim drugim.

 

PREGLED PROIZVODA
Počnite brzo Izaberite od mnoštva profesionalno dizajniranih rešenja već u ponudi kod nas, kojim možete da upravljate vašim kontaktima, inventarom, projektima, doznakama, resursima i šire.

 

Unesite već postojeće podatke Unesite vaše podatke u FileMaker PRO, uključujući .CSV, Tab, XML, ODBC i Majkrosoft Excel tabele.

 

Prilagodite program sebi Uz ekspertizu naših profesionalnih developera, prilagodite svaki program svojim potrebama. Sve šta zamislite, FileMaker može da ispuni.
Preuzmite ugrađene alate za izveštavanje Inkorporirajte u svoj program lako razumljiv alat koji olakšava slanje izveštaja, šarenih tabela, i izvršnih alata sa samo nekoliko klikova. Sačuvajte vaše podatke u popularnih Excel i PDF formatima, pripremljenim za čuvanje i slanje.
Delite sa vašim timom Napravite aplikacije po meri koje rade savršeno na svim platformama i učinite da ceo vaš tim, gde god bio, vidi svoje zadatke, podatke i napretke u poslovanju.
Integracija sa drugim programima Delite i sarađujte sa podacima drugih aplikacija kao što su SQL Server, Oracle, MySQL, PostgreSQL, i IBM DB2 programima.