Uvod

Poslovni softver

Na tržištu postoji znatan broj više ili manje efikasnih aplikacija za poslovanje i mi vam želimo da odaberete odgovarajuću. Ukoliko ne možete da pronađete baš ono što odgovara potrebama vašeg posla, mi vam preporučujemo da stupite u kontakt sa nama i izgradite aplikaciju na osnovu sopstvenih specifikacija i na bazi rešenja koja vam možemo ponuditi.

REŠENJA…

Moj posao, moj svet

Izbor nekog od gotovih rešenja koja se nude u mnogo slučajeva može biti najjednostavnije rešenje.
Kada su zahtevi specifični i nadilaze okvire koje gotov softver može da ponudi, obratite se nama.

Platforma sa kojom radimo napravljena je da bi se lako prilagođavala, lako razumela i brzo menjala prema potrebama. Do sada smo pomogli mnogim timovima da rade bolje i efikasnije koristeći softver koji je prilagođen njihovim specifičnim potrebama. Uvereni smo da možemo pomoći i vama.

SOFTVER

Support

U zavisnosti od dogovora zahtevi se mogu podnositi na listu zahteva sa naznačenim prioritetima, e-poštom ili telefonski. Poštujemo vaše vreme i trudimo se da na sve zahteve, a naročito na one sa visokim prioritetom, reagujemo istoga dana.

KONTAKT...

Team

Članovi našeg tima su obučeni, sertifikovani i iskusni u radu na svim verzijama softvera koji nudimo ali i drugim platformama koje se koriste u izradi poslovnih aplikacija. Saradjivali smo sa mnogima – svaki novi klijent doneo nam je dragoceno iskustvo.

TEAM

“pomoćnik u svim važnim i ne uvek omiljenim poslovima sa podacima. ”

– Pomoćnik sa neograničenim mogućnostima koji se uvek prilagođava vašim zahtevima i radi 24 sata dnevno.

– Može vam uvek reći gde ste stali i šta ste zakazali i nikada neće zaboraviti ni najsitniji detalj.

– Otvorite aplikaciju na različitim platformama i sa različitih lokacija. Podaci su dobro osigurani i samo za vaše oči.
– Pratite SVE što je od značaja za određenu porudžbinu – kompanije, kontakte, poruke, poštu, dokumentaciju, zadatke zaposlenih, etape, upisano vreme, stanje narudžbenice, profakture i fakture, uplate, naručene i prodate proizvode, stanje u magacinu, transport… ovi moduli su razvijeni za proteklih 15 godina rada sa klijentima sličnim vama a poneki su dodali i neki svoj „tajni sastojak“.

FileMaker poslovno udruženje!

Preporučeni smo od strane same kompanije FileMaker kao siguran i pouzdan partner za izradu i servis aplikacija zasnovanih na ovoj platformi.

U vreme kada je ovo napisano, Databaze su jedina sertifikovana kompanija za rad na programu FileMaker za naše govorno područije. Mi se nadamo da će se ovo promeniti i da ćemo uskoro imati barem još nekoliko sertifikovanih i učlanjenih kolega. Smatramo da je konkurencija zdrava i od koristi za sve ukoliko je lojalna struci i iznad svega profesionalna.

LISTA ČLANOVA FILEMAKER ALIJANSE

 Portfolio

Tokom godina, učestvovali smo u mnoštvu projekata sa klijentima širom sveta. To nam je donelo mnogo priznanja, zadovoljnih klijenata i dragocenih saradnika ali i dragoceno iskustvo u izradi aplikacija kako za male privrednike i kompanije, tako i za velike korporacije i institucije.

POGLEDAJTE PROJEKTE

POVEZIVANJE SA DRUGIM PLATFORMAMA

Svi sistemi koje nudimo ili izrađujemo mogu se integrisati sa drugim platformama. Uobičajeno je da se poslovne aplikacije povezuju sa različitim platformama, npr. za slanje epošte, produkciju dokumenata isl. Naše aplikacije mogu se povezati sa najpopularnijim e-commerc platformama kao i aplikacijama za računovodstvo.
Naše aplikacije mogu ići i korak (ili nekoliko koraka) dalje i povezati se sa za poslovanje značajnim računovodstvenim aplikacijama kao što su „MYOB“, „SAGE“, „Xero“, „Moneyworks“ i sa najpopularnijim e-komerc platformama kao što su „xCart“, „XenCart“, „Magento“, „WordPress“ i druge.

*NAPOMENA: Gore navedena vrsta integracija je veoma specifična za svaki pojedini slučaj i ponuđena je kao dodatna usluga ukoliko postoji potreba koja se dodatno ugovara i naplaćuje.

CONTACT

Pridružite se našim zadovoljnim klijentima.

Pozivamo vas da se pridružite dugom nizu naših zadovoljnih klijenata. Za naš uspeh ste prevashodnos zaslužni vi, jer od nas zahtevate samo najbolje, a mi rastemo uz trud da vam to i pružimo.

Sistem savršeno prilagođen za muzeje i velike egzibicije, sa inkorporiranim podacima kako za zaposlene tako i za goste, direktno dostupni preko pametnog telefona.

Muzej Voštanih Figura
RIO DE JANEIRO

Stalan razvoj databaze za održavanje podataka o klijentima i slučajevima, kao i olakšana komunikacija svih zaposlenih kako međusobno, tako i sa klijentima.

PETOŠEVIĆ
Group

Kompletan sistem baze podataka na platformi FileMaker uz razrađen set modula kompanije SmallCo pod nazivom PressWorks.

OXFORD
university press

Pridružite nam se. Podnesite zahtev već danas!

Upoznajte naše Beogradske developere!

Pored ofisa u Majamiju, Roterdamu i Londonu, SmallCo je ponosan na svoje stručnjake u Beogradu, koji su zaduženi za neke od najzahtevnijih poslova celokupne kompanije.

Milan Mujović

FM7-16

SQL/MySQL/XML/HTML/PHP/CSS


Anja Stojanović

FM12-16


Jakov Milovanović

FM12-16


Dalibor Štark

FM14 – 16


7

GRADOVA

12

PROGRAMERA

200+

USPEŠNIH REŠENJA

BLOG

Ukoliko ste već korisnik FileMaker-a i možda želite da pročitate o nekim problemima i procedurama koje muče developere širom sveta, proverite naš blog i možda će baš tu pisati ono šta vas zanima.

[one_page_express_latest_news]

Javite se

Niste sigurni da li je FileMaker opcija baš za vas?

Pošaljite nam poruku i zakažite besplatne preliminarne konsultacije sa našim timom.

[one_page_express_contact_form shortcode=“contact-form-7 id="162" title="Mailserver2"“]
en_USEnglish