prezentacija

INOVACIJA BEZ KOMPLIKACIJA!

Dobrodošli na DATABAZE web prezentaciju. Zahavljujemo Vam se što ste odvojili vreme da pročitate šta je to što naš tim nudi. Ovo je prvi korak na putu ka unapređivanju vašeg poslovanja, a DATABAZE tim će se potruditi da Vam omogući svu potrebnu podršku i da Vam odgovori na sva Vaša pitanja.

Ko smo mi?

Databaze Beograd je tim IT strucnjaka koji se bave razvojem aplikacija baziranih na Filemaker platformi. Svaki član tima je sertifikovan za obavljanje ovog posla, a iza sebe imamo 7 godina iskustva u radu sa klijentima iz svih delova sveta kao i iz raličitih sfera industrije i poslovanja.
Partneri smo kompanije „Softouch Technologies Ltd“  iz Irske, koja proizvodi JobPro poslovni softver. Ovo nam omogućava da ponudimo softver na regionalnom tržištu uz tehničku podršku pod uslovima prilagođenim tržištu.

Šta je JOB PRO i kako može da mi pomogne?

JobPro Central je softver zasnovan na modernoj tehnologiji, može se koristiti na svim platformama, prilagođavati specifičnim uslovima poslovanja i omogućiti vašem timu lakši i efikasniji rad. Job Pro može da Vam pomogne u bilo kom od sledećih slučajeva:

-Bavite se prometom roba i usluga ali složenost poslovanja počinje da prevazilazi očekivani opseg.
-Excel više nije dovoljan…
-Razmišljate o najboljem načinu da unapredite posao uvođenjem odgovarajućeg poslovnog softvera kao što su SAP ili JobPro.
-Imate dobar tim koji bi zarađivao bolje ako bi mogao da radi brže i organizovanije.

Korisnički interfejs postoji i na SRPSKOM jeziku, a dokumentacija (kao što su: ponude, predračuni, fakture i sl.) može da se šalje klijentima na više jezika.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Javite nam se da zakažete BESPLATNE jednočasovne konsultacije i dobijete PROBNU VERZIJU sa punom funkcionalnošću koju možete koristiti 45 dana, takođe potpuno besplatno.
Dodatne informacije: 067/7611986
E-mail: dalibor.shtark86@gmail.com

VAŽNI LINKOVI

Preporučujemo da, pre razgovora sa nama, proučite cene: https://jobprocentral.com/filemaker-jobpro-pricing/

„Softouch Technologies Ltd“ je obezbedio i preko 90 video tutorijala putem kojih se možete detaljno informisati o brojnim specifičnostima softvera: https://jobprocentral.com/filemaker-video-tutorials/

Primer cena i troškova možete pregledati i preuzeti ovde: Cene i troškovi

DATABAZE TIM VAS OČEKUJE!

sr_RSСрпски језик