Loading...

Job Pro

 

Job Pro je sveobuhvatni softverski paket koji obuhvata elemente kao što su KONTAKTI, UPRAVLJANJE POSLOVIMA i VREMENOM, BUDŽETIRANJE, RASPOREDĐIVANJE, OBRADA NALOGA, FAKTURISANJE, UPRAVLJANJE ZALIHAMA. Svaki od ovih elemenata je dalje prilagodljiv vašim potrebama.

Pomažemo vam da ostanete produktivni centralizujući vaše poslovne procese.

Job Pro je aplikacija zasnovana na Filemaker softveru razvijenom od strane Apple-a. Podržane platforme su Windows, Mac, iPad, iPhone kao i Web.

Aplikaciju možete koristiti od samog starta, bez ikakvih poteškoća, a najveća prednost Job Pro baze podataka je ta što je svaki njen modul prilagodljiv vašim potrebama i potrebama vašeg poslovanja.

Zašto izabrati Job Pro?

-Potrebno vam je sveobuhvatno softversko rešenje koje ćete moći vremenom da nadograđujete.

-Potrebna sam je fleksibilna platforma koja se lako prilagođava vašim potrebama.

-Tražili ste slične aplikacije ali vam se nije svideo njihov dizajn.

-Tražite nešto što je isplativo i nešto što možete da menjate na način na koji vi to želite, za razliku od aplikacija koje to ne mogu i koje dobijate smo kao gotovu platformu bez mogućnosti prilagođavanja vašim potrebama.

-Tražite aplikaciju koja može da se integriše sa ostalim izvorima podataka.

Job Pro je modularna aplikacija i prilagođava se kompanijama svih tipova i veličina, bilo da ste solo korisnik ili velika organizacija, Job Pro pokriva sve.

Moduli:

1.Inventar (upravaljajte zalihama, procesima i alatima. Moduli u Inventaru su: proizvodi, usluge, serije, sredstva i otpremnina)

2.Budžetiranje i troškovi (dve stavke koje su od ključnog značaja za praćenje perfomansi vašeg poslovanja)

3.Proizvodnja i montaža (funkcionalnost koja vam pomaže da upravaljate i razumete troškove proizvodnje i sastavite svoje proizvode)

4.Proces rada ( ključna stvar kod Filemaker baziranih aplikacija je ta što proces rada možete prilagoditi vašim potrebama i željama)

5.Iznajmljivanje i zajmovi (funkcionalnost koja vam pomaže da upravljate svojim poslovima iznajmljivanja)

6.Poštarina (funkcionalnost koja vam omogućava da upravljate svojim pošiljkama, kako prijemom tako i slanjem).

Zainteresovani ste za naše rešenje? Kontaktirajte nas >>>