Logistika – JobPro Central

JobPro je sveobuhvatan poslovni softver dizajniran tako da odgovara specifičnim potrebama vašeg poslovanja.
Sastoji se od CRM-a, linije za praćenje upita, ponude i prodaje, narudžbi, fakturisanja, dostave, komunikacije, kontrole magacina, upravljanja poslovima i vremenom, izveštaja, proizvodnje i montaže i konačno sistemom za organizaciju zaposlenih.

JobPro je poslovna aplikacija bazirana na FileMaker Pro platformi. Mnogi naši klijenti koriste JobPro odmah sa modulima koji su već ugradjeni, ali ključna vrednost sistema je njegova sposobnost da nam dopušta da brzo prilagodjavamo bilo koje delove uslovima posla. Ovo je multi-platforma, i može se koristiti na Apple Mac, Windows, iPad ili iPhone okruženjima, može biti lokalni sistem na jednom kompjuteru ili centralizovan „u oblaku“, na serveru i dostupan sa bilo kog mesta . Takođe se može lako integrisati sa popularnim aplikacijama za praćenje računovodstva i raditi uporedo sa njima.

Modul za kontakte, Databaze Beograd

Zašto izabrati Job Pro?

  • Potrebno vam je sveobuhvatno softversko rešenje koje ćete moći vremenom da nadograđujete.
  • Potrebna vam je fleksibilna platforma koja se lako prilagođava vašim potrebama.
  • Tražili ste slične aplikacije ali vam se nije svideo njihov dizajn.
  • Tražite nešto što je isplativo i nešto što možete da menjate na način na koji vi to želite, za razliku od aplikacija koje to ne mogu i koje dobijate samo kao gotovu platformu bez mogućnosti prilagođavanja vašim potrebama.
  • Tražite aplikaciju koja može da se integriše sa ostalim izvorima podataka.

Job Pro je modularna aplikacija i prilagođava se kompanijama svih tipova i veličina, bilo da ste samostalni privrednik ili velika organizacija.

MODULI

Kontrola prometa robe

Upravljanje zalihama, nabavkom, alatima ili iznajmljivanjem specifičnih artikala lako može zavisiti od naizgled sitnih segmenata i logika poslovanja često je različita od slučaja do slučaja. U JobPro su uključeni moduli za unos i katalogizaciju proizvoda, praćenje stanja u magacinu, unosa i isporuke, trebovanje kao i moduli za praćenje šarži i transporta. Svaki od ovih modula može se u potpunosti prilagoditi konkretnoj vrsti robe koja se prodaje ili iznajmljuje.

Read More

Prodaja

Sve što je potrebno jednom agentu prodaje za efikasnije poslovanje može imati na ekranu svoga kompjutera ili čak na svome telefonu. Moduli za prodaju sadrže i prate liste zadataka povezane sa određenim poslovima. U njima će se naći sve potrebne informacije o pojedinim kontaktima kao i aktuelni i zastareli upiti. Prodavac u svojoj sekciji može u realnom vremenu videti stanje pojedinog proizvoda u magacinu i blagovremeno poslati nalog za nabavku ukoliko je potrebno. U platformu je uključen i masivan kalendar, Gant Karta i rokovnik iz kojih se mogu slati upozorenja putem emaila i sms-a

Budžetiranje i troškovi

Dve stavke koje su od ključnog značaja za praćenje perfomansi vašeg poslovanja. U svakom trenutku možete videti trenutno stanje vaših troškova u odnosu na prihode. Isto tako, možete pratiti i trendove kroz vreme kako bi dobili jasnu sliku o eventualnim uzrocima pojedinih finansijskih promena.

Proizvodnja i montaža

Ukoliko se bavite proizvodnjom u JobPro je ugrađena funkcionalnost koja vam pomaže da upravaljate i razumete troškove proizvodnje putem praćenja troškova svih pojedinih delova koji su u određeni proizvod uključeni.

Iznajmljivanje i davanje u najam

Funkcionalnost koja vam pomaže da upravljate svojim poslovima iznajmljivanja ili unajmljivanja dobara.

Poštarina i transport

Funkcionalnost koja vam omogućava da upravljate svojim pošiljkama, kako prijemom tako i slanjem. Takođe možete pratiti i kontrolisati utovar, transport i istovar pojedinih roba.

Zainteresovani ste za naše rešenje? Kontaktirajte nas >>>

U naš softver za logistiku, JobPro Central uloženo je preko 20 godina iskustva i desetine hiljada sati razvoja kako bi se ugradila funkcionalnost koja je potrebna firmama koje se bave kupovinom, transportom, čuvanjem, prodajom i preprodajom različitih roba. Najveća prednost ovog softvera u odnosu na druge slične je što je baziran na platformi FileMaker Pro (Rapid Application Development platforma) tako da se može lako nadograditi prema specifikacijama korisnika. To nam mogućava izuzetan stepen prilagodljivosti na sve sitne razlike koje mogu biti ključne za rad specifične kompanije.

Uz demonstraciju i instalaciju celokupne platforme (po sistemu ključ u ruke), organizujemo i kompletnu obuku osoblja i IT stručnjaka za rad sa različitim modulima. Svaka naša aplikacija može se administrirati do određene mere, ili u potpunosti od strane obučenog osoblja. Ukoliko klijent nema nekoga u firmi ko bi se mogao baviti administracijom sistema ili se ukaže potreba za asistencijom stručnjaka, imamo na raspolaganju različite pristupačne pakete podrške a možemo da sprovedemo i kompletnu obuku vašeg IT šampiona za rad na našoj platformi uključujući i obuku za polaganje oficijelnog testa (test je na engleskom i može se polagati u Beogradu).

Ukoliko imate do 3 korisnika na jednoj lokaciji, možete koristiti i deliti platformu na vašim kompjuterima unutar kancelarije. Za više od 3 korisnika platforma podrazumeva server na kome je instaliran FileMaker server software sa jedne strane i obilje različitih korisničkih platformi sa druge. Aplikacijama koje su instalirane na serveru možete pristupiti pomoću softvera za desktop računare ili za iOS ili putem web browsera. Osim bazične instalacije mnogi klijenti traže različiti stepen integracije sa drugim platformama kao što su web stranice na kojima prodaju robu, računovodstveni softver u kome su navikli da rade, serveri za slanje epošte i sms poruka ili slično... Sve ove integracije su predviđene i moguće sa našim aplikacijama ukoliko atraktivni klijent pokaže potrebu i spremnost da unapredi svoju platformu.

sr_RSСрпски језик
en_USEnglish sr_RSСрпски језик